Jump to main content
Trienal de Arquitectura de Lisboa
© FG+SG, Fotografia de Arquitectura
© FG+SG, Fotografia de Arquitectura
© FG+SG, Fotografia de Arquitectura

Apartment in Calçada da Estrela

  • Interventions:
  • ASPA
  • (2014 reabilitação)

Not available in this edition

This apartment was very compartmentalised, making it unsuited to contemporary living. The new design strikes a delicate balance between conservation and the recovery of the original essence, introducing elements that respond to modern demands. The living room is now the nerve centre, connecting to all remaining areas: kitchen, bedrooms and bathrooms. The central space also incorporates the interior yard space, opening up onto a new patio that includes a small swimming pool.

Address
Calçada da Estrela, 20
Get Directions

Typology
Housing

Photos
Photography not allowed

Favoritos
Loading Animation